Zoektocht Davidsfonds Burcht 2021

Sportieve deelnemer,
in deze moeilijke tijd, waar samenkomen met meerdere personen niet evident is, willen we u vanuit het Davidsfonds Burcht toch een activiteit aanbieden i.s.m. de gemeente Zwijndrecht en de bibliotheek. De oplossing is een wandelzoektocht in onze gemeente, zodat je corona-veilig kunt deelnemen.
Deze wandelzoektocht is onderverdeeld in twee delen: deel 1 blijft ten oosten van de P. Coplaan, deel 2 ten westen van de P. Coplaan. Beide tochten zijn onafhankelijk van elkaar te maken, maar om in aanmerking te komen voor een prijs moet men de beide delen van de zoektocht uitwandelen. Men kan alzo meer dan een dag van deze wandelzoektocht genieten.
De antwoorden moeten binnen zijn voor 1 juni 2021 op volgend adres naar keuze:
- Louis De Rycke, Zwijndrechtsestraat 197 (rechts van Aveve) Burcht.
- Herman Vaessen, Dorpstraat 28 bus 05, Burcht.
- Of via email: ronny.dobbeleir@gmail.com

Hier kun je het volledige pakket van de wandelzoektocht terugvinden en downloaden.
U kan deze 11 bladzijden afdrukken, ofwel op je tablet zetten (als je tablet excel ondersteunt, kunt u daarop ook de antwoorden noteren en via email doorsturen).
De afzonderlijke delen vindt u hieronder:
het infoblad van de wandelzoektocht.
deel 1 digitaal van de wandelzoektocht.
deel 2 digitaal van de wandelzoektocht.
antwoordblad digitaal als .pdf bestand.
hier vind je het antwoordblad digitaal als excel bestand.

Cultuur beleef je samen

Het Davidsfonds is een omvangrijk cultuurnetwerk dat tegelijk jeugd- en volwassenenboeken uitgeeft, grote en kleine evenementen organiseert, cursussen op niveau aanbiedt en reizen met een meerwaarde opzet. Het Davidsfonds is actief op honderden plekken, in heel Vlaanderen, en focust in al wat het doet op taal, geschiedenis en kunst.

DAVIDSFONDS EVENEMENTEN

Meer dan 6.000 vrijwilligers organiseren jaarlijks bijna 10.000 evenementen, ook bij u in de buurt. Een paar voorbeelden? De Nacht van de Geschiedenis, met tientallen historische activiteiten op een avond, in heel Vlaanderen. Of de Junior Journalist-wedstrijd, een wedstrijd creatief schrijven voor jongeren, met elk jaar meer dan 35.000 deelnemers.

DAVIDSFONDS UITGEVERIJ

Het nieuwe Red Star Line Museum in Antwerpen? Het Davidsfonds publiceerde er het boek bij. De Bourgondiers van Bart van Loo zijn ook uitgegeven via Davidsfonds. Het zijn maar twee voorbeelden van de meer dan 100 boeken die je via het Davidsfonds kunt bestellen.